Wil je jullie trouwdag net dat kleine beetje extra geven? Kies dan voor een chocolade fontein. Alle gasten zullen volop smullen van de chocolade en het zal al met al een onvergetelijke ervaring worden. En voor een trouwfeest is dit natuurlijk een uitstekend element! Er zijn volop verschillende chocolade fonteinen. Zo zijn er grote en kleine chocolade fonteinen. En natuurlijk kun je ook kiezen uit tal van lekkers erbij, zoals lange vingers, fruit, soesjes en andere lekkernijen om in de chocolade te dippen.

Alles afstemmen op jullie marokkaanse trouwfeest!

De chocolade fontein is volledig af te stemmen op jullie wensen. Zo kun je de kleur van de chocolade kiezen, welke dip lekkernijen je er graag bij wilt en ook wat de kleur van de servetten zijn en waar je hem geplaatst wilt hebben. Er zijn volop mogelijkheden en er zijn zelfs chocolade fonteinen van bijna anderhalve meter hoog.

Kies je smaakjes!

Als je een goed bedrijf of catering dienst hebt dan kun je niet alleen voor de kleur chocolade kiezen bij je chocolade fontein, maar ook voor de smaak. Houd je wat meer van bitter tot heerlijk zoet. Ook kun je honing toevoegen of bijvoorbeeld wat meer de smaak van karamel. Natuurlijk kun je ook voor chocolade kiezen zonder extra suiker. Een goede dienst zal jullie zelf de smaakjes laten bepalen.

Kies voor een mooie groot chocolade fontein

De chocolade fontein kan het centerpiece worden (naast jullie als koppel van de avond. Hoeveel marokkaanse bruiloften ken jij waar er een chocolade fontein was? Maak van je trouwdag wat bijzonders en kies ervoor om net dat kleine beetje meer te bieden. Je krijgt er zeker geen spijt van.

Waar vind je die geweldige chocolade fontein?

Zoek op LarousaGids.nl naar een goede chocolade fontein of laat je adviseren door een goed catering bedrijf. Vaak is de zoektocht niet zo moeilijk als je denkt. Een beetje cateringbedrijf kan je snel voorzien van een goede chocoladefontein. En daarmee kun je dan de show stelen en de harten van veel vrouwen die van chocolade houden! En natuurlijk ook het hart van je partner!

Ontdek wat er allemaal mogelijk is en zorg voor een heerlijke chocoladesmaak in jullie chocoladefontein.

 
 
 
 
 
 
Er zijn geen nieuwe items gevonden