Loopt het water je ook al in de mond alleen al door aan bruidstaarten te denken? Een bruidstaart van een, twee, drie, vier of nog meer verdiepingen? Een marokkaanse bruidstaart waarvan je het gewoon zonde vindt om er je mes in te zetten? Een bruidstaart waar iedereen van zal smullen? En een bruidstaart die werkelijk bijzonder is? De trouwtaart is een traditie die je niet wilt overslaan of vergeten bij je Marokkaanse huwelijk. Echter wat is op dit moment in en wat niet? Graag bespreken we enkele bruidstaarten.

De moderne bruidstaarten!

Een bruilofttaart is natuurlijk altijd mooi als hij wit is. Het heeft iets bijzonders en is zeker niet saai. Vaak wordt er wel volop decoratie gebruikt op de bruidstaart om het nog romantischer en mooier te maken. 
Ook zijn er tegenwoordig volop bruidstaarten welke een metallic shine hebben. Een uitstraling met goud en zilver en een wat meer vintage look. Vaak zijn er strakke lijnen en opvallende ornamenten bij deze taart. Het is iets waar je van moet houden. Misschien past het perfect bij jullie!
Het tegenovergestelde van een metallic bruidstaart is toch wel een bruidstaart vol met ruches, parels, plooien en glooiende lijnen. De bruidstaarten is niet overdreven vol met alles, maar heeft precies genoeg om iedereen met verbazing er naar te laten kijken.

Meerdere lagen!

Natuurlijk hebben de meeste Marokkaanse bruidstaarten meerder lagen. Het is mooi om de ene laag op de andere te zien. En dan bovenop de taart een bruidspaar. Het is traditioneel, maar het blijft gewoon erg mooi. De lagen kunnen afgewisseld zijn met ronde taarten en vierkante taarten. Het is erg mooi en iedereen zal er voor applaudisseren. 
Volop bloemen! Op de bruidstaarten moeten natuurlijk ook volop bloemen komen. Bloemen zijn toch een belangrijk onderdeel van een trouwerij. De meest normale taart kan met een paar mooie bloemen er compleet anders uitzien. Het is geweldig.

Het oog wil wat, maar het moet ook lekker zijn!

Wat natuurlijk erg belangrijk is bij het bestellen van een bruidstaart is, dat hij ook lekker smaakt. De bruidstaart moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens verrukkelijk! Pas dan is iedereen overbluft en overdonderd van de geweldige taart.

Een nieuwe trend: de Taartentafel

Tegenwoordig zien we op steeds meer trouwfeesten een aparte tafel voor de bruidstaart. De bruidstaart krijgt er eigenlijk de hele tijd al de aandacht. Vooral als je een bijzondere bruidstaart hebt is het natuurlijk mooi om deze direct al tentoon te stellen!

Kies voor een lekkere en ook bijzondere bruidstaart!

 
 
 
 
 
 
Er zijn geen nieuwe items gevonden