Een unieke trouwlocatie? Dan kun je voor een kasteel kiezen of voor een mooi feest in je achtertuin. Wat er ook mogelijk is, is om voor een trouwboot te kiezen! Je stapt immers in het huwelijksbootje en wat is er dan beter dan op een boot te gaan trouwen. Toch? Je kunt dit met een klein gezelschap doen van 20 tot 30 mensen, maar natuurlijk ook met een grote feest trouwboot waar je meer mensen kunt uitnodigen. Hoe vind je echter een goede trouwboot? En zijn er veel trouwboten beschikbaar?

Welke eisen stel je aan jullie trouwboot!

Eerst zul je in kaart moeten brengen wat je graag wilt. Met hoeveel mensen wil je op de trouwboot gaan varen? Wil je dat er ook eten wordt geserveerd op de trouwboot? Heb je speciale wensen voor de huwelijksvoltrekking? Wil je na de huwelijksvoltrekking de boot op gaan om daarna heerlijk te genieten van een boottocht? Wil je de hele dag en ook avond op de trouwboot blijven of ga je nog ergens aanleggen? Zijn er mensen snel zeeziek? En tal van andere vragen zijn van belang. Heb je jullie lijstje helemaal klaar dan kan het feest beginnen.

Waar vind je trouwboten?

Als je op zoek gaat naar de juiste trouwboot dan kun je net als met zoveel zaken op het internet beginnen. LaroussaGids.nl kun je een heel eind op weg helpen. Er zijn volop bedrijven met trouwboten waar je dan een offerte kunt opvragen. 
Natuurlijk kun je ook vrienden, collega's en anderen vragen of ze een goed bedrijf kennen welke trouwboten beschikbaar stelt. Als iemand al een goede ervaring heeft dan betekent dat, dat je sneller een goed bedrijf te pakken zult hebben.

Goede afspraken!

Als je voor een trouwboot kiest dan is het net als bij alle andere trouwlocaties belangrijk dat je duidelijke en heldere afspraken maakt waarbij je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Eigenlijk spreekt het voor zich, maar het is natuurlijk goed om je er nog een keer op te wijzen.

 
 
 
 
 
 
Er zijn geen nieuwe items gevonden